Våra drottningar

Drottningar- Buckfast 

Vi producerar och säljer bidrottningar av Buckfast efter testad avelsmaterial. För oss är det viktig att veta vad är det vi säljer och kunna erbjuda våra kunder kvalites drottningar. Som kund bestämmer du när du vill ha drottningarna skickade och vi odlar efter dina behov. Däremot krävs en beställning som underlättar vår planering.

Vår aveslmaterial kommer från Lunds Biavelsklubb och är testade i två år innan vi odlar efter de. 

Parningen sker i våra egna parningsbigårdar där vi har 40 samhälle som drönargivare. Drönarsamhällena är testade efter buckfastmodelen och har varit i produktion i minst ett år.


Våra Buckfast Drottningar  medför en snabb vårutveckling, är fromma, svärmtröga, har bra rensningsförmåga och är mycket högavkastande. 

Vi har stor kapacitet så att ingen beställning är för stor och ingen beställning är för liten!

 För dig som är yrkesbiodlare och vill slippa ett moment i din biodling är detta ett bra alternativ. Du får dina drottningar när du behöver dem utan att lägga tid och material på drottningodling eller avel. Du kan ägna dig åt att jobba mer med bin och honung och kanske ta lite ledigt på sommaren.

Vi skickar alltid drottningarna med rekommenderat brev för att försäkra oss om att de kommer till dig dagen därefter. Eftersom vi jobbar med levande material vill vi  inte ta några risker.


Fri frakt på beställningar före 1 Maj 2020!

För beställning gå in här: Beställ Buckfast Drottningar

Har du frågor angående våra drottningar kontakta oss härDrottningar på väg till kunden.